Nu de boeken nog!

school in ethiopië

Kinderen veilig naar school in Anno, Ethiopië. Nu nog boeken!

Bestemming ZWO Collecte april t/m juni 2012

Anno is een klein dorp in Ethiopië. Voor de kinderen uit Anno is er een school gebouwd. De school is door de ouders uit het dorp zelf betaald. Zij betalen ook de leerkrachten. Voorheen moesten de kinderen vaak uren lopen om in een naburig dorpje naar school te gaan. Vooral meisjes gingen niet naar school omdat de ouders bang waren dat ze iets zou overkomen onderweg naar school.

Bibliotheek
De school heeft ook een bibliotheek. Er zijn echter nog geen boeken. Via Stichting Beletu (www.beletu.nl) zijn wij gevraagd een bijdrage te leveren aan de aanschaf van deze boeken. Beletu ondersteunt projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van Ethiopië. In het bestuur zitten o.a. Marieke en Frederika Boersma, twee nichten van dominee Rien Jansens. Marieke woont en werkt ook in Ethiopië.

De ZWO beveelt deze collecte van harte bij u aan.
U kunt uw bijdrage ook overmaken op giro 9265258 t.n.v. ZWO-commissie Protestantse Gemeente te Zaandam, onder vermelding van Stichting Beletu.

About Kees van der Pol
Het meest actief ben ik in de kerk met zondagsschool Boaz en de kindernevendienst. Dit jaar verdiep ik me ook in de diaconie. Het is goed om te zien dat veel mensen actief betrokken zijn. Er gebeurt veel meer dan we op het oog merken. Wie de website doorspit kan daar iets van naspeuren. Een ontdekkingsreis die je verder brengt!

Categorieën: Nieuws, ZWO | Tags: , , | Geplaatst op 4 april 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856