Noorderkerk in originele kleuren

De komende weken wordt de buitenkant van de Noorderkerk opnieuw in de verf gezet. Een grote klus waaraan veel voorbereiding vooraf is gegaan zoals een kleurenonderzoek.

 

Activiteiten kunnen tijdens de werkzaamheden doorgang vinden. Over enkele weken zal het resultaat voor iedereen te zien zijn.

Grijs en groen

Voorafgaand de werkzaamheden is er door Rene Prins speurwerk gedaan naar de originele kleuren. Rene Prins heeft zo meer gebouwen geanalyseerd. Er is voor gekozen terug te gaan naar de originele kleuren, over enkele weken is het gebouw te zien zoals het was in de jaren ’50. De kleuren waren onder meer beige, grijs en groen. Om een indruk te krijgen, kunt het rapport van de kleurenanalyse inzien.

Het rapport kunt u hier downloaden als PDF bestand. Dit is een groot PDF bestand van ongeveer 30Mb, bij een trage internetverbinding kan het openen enige tijd duren.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Activiteiten, Kerkrentmeesters | Tags: , | Geplaatst op 8 februari 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

1 Reactie

  1. door Sjaak Visser

    Op 8 februari 2014

    Volgens mij is hier ook wel een leuk artikel over te schrijven voor een huis-aan-huisblad of het Noord-Hollands Dagblad.Het lijkt me voor ieder interessant om te weten waarom we nu deze kleuren krijgen.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856