Noorderkerk geen inzamel- en verdeelpunt

De Projectgroep Vluchtelingen heeft afspraken gemaakt met het Leger des Heils over inname en verdeling van kleding en goederen voor de vluchtelingen in het Veldpark. Uw hulp wordt enorm gewaardeerd, lees hier waar kleding en goederen ingeleverd kunnen worden en waar vraag naar is.

Elke dag is de Noorderkerk van 14 tot 16 uur geopend voor de vluchtelingen uit het Veldpark voor koffie, thee en een luisterend oor.
Veel mensen willen graag helpen door kleding of andere goederen bij de kerk af te leveren of direct bij de kerk uit te delen.
Dat is goed bedoeld, maar de kerk kan dit niet goed verwerken, en werkt hiervoor nauw samen met het Leger des Heils.

 

Waar
We willen iedereen vragen om kleding of andere goederen af te geven bij het Leger des Heils (Tuiniersstraat 32, Zaandam) dat maakt het mogelijk om de goederen beter en eerlijker te verdelen.

 

Wat
Wat kan er bij het Leger des Heils worden ingeleverd: Kleding, schoenen (per paar gebonden), laarzen (per paar gebonden), beddengoed, gordijnen, handdoeken, handschoenen, hoeden en petten, kleding, ondergoed, riemen, (sport) sokken (per paar), (strop)dassen, zachte knuffels, tafellakens, tassen, theedoeken en vitrage.

 

Met vriendelijke groeten,
namens de Projectgroep Vluchtelingen
Annemieke Bakker

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Activiteiten | Tags: , , , | Geplaatst op 14 oktober 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856