Nog eenmaal dominee Rien Jansens

Ds Rien Jansens

Maar liefst achttien jaar was hij onze geliefde predikant. Gisteren vond de gezellige afscheidsreceptie plaats. Morgen, zondagochtend 4 november, wordt hij 65 en gaat hij voor het laatst voor in de Noorderkerk.

Energiek als hij oogt zou je hem geen 65 schatten. Met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd neemt dominee Rien Jansens afscheid. Niet voorgoed, want hij zal enkele kringen blijven geven.

‘Ik zal hem zeer missen’
Dominee Sjaak Visser:’We hebben de afgelopen twee jaar op een heel plezierige manier samengewerkt. Er was ruimte, wederzijdse waardering, aanvulling van elkaar. Rien was nuchter, had humor, relativeringsvermogen. Ik zal hem zeer missen.’

Emeritus
Om 10 uur begint de afscheidsdienst waarin medewerking wordt verleend door de Adventcantorij, het Oostzijderkerkkoor en Soli Deo Gloria. In deze dienst zal het werk als gemeentepredikant van dominee Jansens beëindigd worden en gaat hij als emeritus predikant door het leven.

Woord van afscheid
In het Kerkblad neemt Rien Jansens alvast afscheid met de volgende woorden: ‘Het was heel fijn in uw midden te werken en te leven, met dit laatste hoop ik nog lang door te gaan en in gezondheid.’ Wij hopen dit met hem.

Grijp uw kans om nog een keer Rien Jansens voor te zien gaan: morgenochtend 10 uur in de Noorderkerk (dienst met kinderopvang en oppas).

Hier vindt u meer actueel nieuws

About Neeltje
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws, Over de diensten | Tags: , , | Geplaatst op 3 november 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856