Het nieuwe raam voor de Bullekerk

Liv en Gil ontwierpen een kleurrijk raam voor de Bullekerk en waren hiermee twee van de winnaars van de ontwerpwedstrijd. Trots laten zij hun ontwerp zien.

Tijdens de opening van de Chagall-expositie op 25 september hoorden zij dat ze gewonnen hadden. Samen met hun moeder schreven zij Pieter van der Woel hoe zij de avond beleefd hebben.

Beste dominee Pieter van der Woel,
Bij deze wat foto’s van de trotse Liv en Jil, die 2 van de winnaars waren van de ontwerpwedstrijd voor het glas-in-lood raam van de Bullekerk. Liv en Jil konden het maar niet geloven dat ze gewonnen hadden. Ze waren erg onder de indruk van de leuke avond, waar u de prijzen had uitgereikt.De foto met u in de kerk was het absolute hoogtepunt voor ze! Afgelopen maandag hebben ze beiden op de weekopening vol trots verteld aan de hele school dat ze de mooie prijzen hadden gewonnen! Maar de eer dat straks hun tekening op het raam van de Bullekerk is geschilderd dat is toch wel het mooiste kado.

Bedankt voor de leuke avond.

Vriendelijke groet,
Sandra, Liv en Jil Galjé

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten | Tags: , | Geplaatst op 5 oktober 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

1 Reactie

  1. door Jan Kes

    Op 11 oktober 2014

    Een mooi project Pieter !

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856