Nacht zonder Dak 2014

Nacht-zonder-dak

Dit jaar bundelen de diverse gemeentes van de Zaanstreek hun krachten en organiseren een barbecue met aansluitend het evenement van Nacht zonder dak (NZD) voor jongeren van 12 tot 20 jaar op 24 mei 2014.

Nacht zonder dak is een actie van Tear (Tegen Armoede) waarbij een groep jongeren één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. De jongeren laten zich sponsoren en zamelen op die manier geld in voor de straatjongeren projecten van Tear. Voor meer informatie: www.nachtzonderdak.nl.

Waar en wanneer

Het evenement wordt gehouden op de Engewormer 36 te Wormer in het weekend van 24 en 25 mei. Aansluitend aan de nacht wordt er een kerkdienst gehouden in De Wijngaard te Wormer om 10.00u. De dienst zal in het teken staan van NZD en wordt ook mede-georganiseerd door de jongeren.

Ik doe mee

Voor de jongeren bestaat de mogelijkheid om aan of de barbecue of NZD mee te doen, of aan beide evenementen. Er zal een Facebookevenement worden aangemaakt, de jongeren worden actief uitgenodigd door de jeugdleiders uit de deelnemende kerken. Degene zonder Facebook kunnen zich uiteraard ook mondeling aanmelden bij de jeugdleiders. De jeugd van de gemeente Wormer kan zich melden bij Michelle Smit.

Inschrijven bij voorkeur voor 25 april in verband met de organisatie.

Wij hopen jullie te zien op 24 mei!

About Sjaak Visser
Sjaak Visser is predikant vanuit de Noorderkerkgemeente. Hij is getrouwd en vader van drie tieners. Zijn visie is om samen te ontdekken hoe het geloof kan inspireren voor het leven van alledag. Voor een kwart van zijn tijd is hij aangesteld om activiteiten voor jeugd en jongeren te organiseren in nauwe samenwerking met ds Birke Rapp, de predikant voor west Pieter van der Woel, en de algemeen jongerenwerker Martijn Ouwerkerk.

Categorieën: 12-15 jaar, 15 jaar en ouder, Activiteiten | Tags: , | Geplaatst op 15 maart 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856