Meditatie in de Noorderkerk

cross

Het is soms moeilijk de stilte te zoeken in de drukte van alle dag en we hebben er misschien best behoefte aan. Op dinsdag 24 april is er ‘s avonds een meditatieavond voor iedereen die tot rust wil komen.

Door bij elkaar te komen; de deur uit te gaan om samen met anderen de rust te zoeken, blijkt het makkelijker te zijn die te vinden. Het lijkt tegenstrijdig, maar de momenten van stilte zijn intenser als je ze deelt… het is een beetje als met liefde, die groter wordt, naarmate je er meer van deelt met anderen. Dat is wat wij ervaren op de meditatieavonden: je wordt gestimuleerd ook meer liefde in jezelf te ontdekken en vooral de Liefde met een hoofdletter te ervaren.

Van harte welkom dus; vanaf 19.45u is er koffie of thee en om 21.30u stappen we met frisse moed de drukte weer in, met een verlicht hart.

Vriendengroet, Maartje Hoogendoorn.

About Webredactie
Dit artikel is geplaatst door de webredactie. Dit betekent dat het niet door een van ons geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: , , , | Geplaatst op 14 april 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856