Live; elke week een activiteit!

Het team van Live zit vol met plannen voor het nieuwe jaar! Ook 2016 organiseren de jongeren van Live (leeftijd 17+) elke week een activiteit.

We komen we samen voor de gezelligheid, voor een goed gesprek, of voor het helpen van kwetsbare mensen om ons heen. Veel jongeren hebben weinig binding met de kerk of het geloof. Live wil juist een kerk zijn voor deze jongeren. Een plek waar je vragen kunt stellen, waar geluisterd wordt, waar we zien hoe je anders naar deze wereld kunt kijken. Wij kijken uit naar het nieuwe jaar!

Agenda:

17 januari           18.30 uur samen eten en thema-avond over geluk

24 januari           19:30 uur chill avond (hapje + drankje)

31 januari           19:30 uur thema-avond over gebed

7 februari:          maandelijks event met stichting Present

Alle activiteiten vinden plaats, of starten, in de Lighthouse (ruyterveer 2)

 

Edward  vertelt over de laatste activiteit van 2015: 

Ook tijdens de feestdagen waren de jongeren van Live Zaandam actief bezig. Zo waren zij op 20 december buiten te vinden om door weer en wind persoonlijke kerstpakketten te bezorgen bij mensen die een extra aardigheidje wel verdiend hadden. Deze jaarlijkse kerstpakkettenactie is een initiatief van Stichting Present en ook de jongelui van de Zaanse pioniersplek deden dit jaar mee. Stichting Present is een organisatie die het voor iedereen die dat wil mogelijk maakt om zich in hun eigen omgeving vrijwillig in te zetten voor de maatschappij. Present wil graag een brug slaan tussen de mensen die iets zouden willen doen en mensen die hulp nodig hebben door bijvoorbeeld armoede, gezondheidsproblemen of andere omstandigheden. Dit is niet de eerste keer dat Live Zaandam in samenwerking met stichting Present betekenisvolle hulp aan mensen heeft mogen bieden. We hopen dan ook dat we in de toekomst nog veel meer moois mogen doen!

Namens  Live

Edward en Marjolein

 

About Roselien Brondy
Roselien schrijft al van jongs af aan. Ze schrijft gedichten om haar gevoelens een plekje te kunnen geven. In augustus debuteerde ze met de bundel 'Liefde is als een bloem'. En in 2011 kwam haar tweede bundel 'De weg' uit. Zomer 2016 verscheen haar derde boek: 'Ik weet hoe mooi je bent'.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 14 januari 2016

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856