Lente wandeling

Ook zo verschrikkelijk veel zin in de lente? De Krokussen bij ons in de tuin, trotseren dapper deze laatste aanval van koning Winter…  Maar het moet toch echt een keer lente worden? En dan moet je toch gewoon naar buiten?

In het voetspoor van Adebertus

In Egmond hebben wij onlangs samen met Sem, een erg leuke monnikenwandeling gelopen in het voetspoor van Adelbertus, een leerling van Willibrord aan wie vele wonderen zijn toegeschreven… Nu is die wandeling nog veel mooier als de bloembollen in bloei staan…Zaterdag 20 april zou toch moeten lukken? ….dan gaan we gewoon nog een keer! En wie ook mee wil: ga lekker mee, vinden we leuk!

 Verzamelen

We dachten, om 11.30 uur te verzamelen op de parkeerplaats van de Abdij in Egmond. De St. Adelbertabdij, de abdij van Egmond-Binnen: St. Adelbertabdij Abdijlaan 26. 1935 BH Egmond-Binnen

Route

We lopen de Adelbertuswandeling, die is ongeveer 9 km lang. Wij willen hem iets uitbreiden (mooiere route) tot 13 km. Een heel afwisselende eeuwenoude tocht!  dwars door weilanden, klimmen over hekjes, langs de bloeiende bollenvelden langs de duinen, we gaan een hoge op met prachtig uitzicht over de 3 Egmonden en de zee! Onderweg verschillende gezellige tentjes met terrasjes!we bezoeken een pelgrimageplaats, de Bron van Adelbert met heilzaam water voor je ogen:) en eindigen weer bij de Abdij, waar je nog de goed gesorteerde boekhandel en kaarsenmakerij kan bezoeken! Kortom een hele afwisselende, interessante tocht!!! leuke mensen:) veel te zien en te beleven voor kinderen, jongeren en volwassenen! Nog gezond ook: geestelijk en lichamelijk fit: De ziel gaat te voet!

Geef een seintje

Geef even een seintje als je meegaat, dan weten we op wie we wachten…:)

(esther.d.visser@gmail.com; 075-6153215)

Om 11.45 uur gaan we echt aan de wandel!  Leuk als jullie meegaan!

Groetjes Sjaak en Esther

*PS. Neem een broodje en wat drinken mee voor de lunch

 

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 26 maart 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856