Kom slapen in een blokhut

Van 21 tot en met 23 augustus 2015 is het zover! Grijp de kans om met een groep een gezellig weekend te beleven in blokhutten in Huizen, vlakbij Blaricum.

Vorig jaar had een grote groep een heel gezellig weekend in augustus in een groepsverblijf met blokhutten in Huizen. Het programma was low-profile, er waren geen verplichtingen. Er werden spelletjes gedaan, gewandeld, samen gekookt en afgewassen, vuur gestookt, sommigen gingen winkelen, anderen hardlopen, er was gelegenheid voor bijbelstudie en zingen, er ontstonden spontaan mooie en goede gesprekken. Het gevoel beter en ontspannen met elkaar kennis te kunnen maken overheerste! Genoeg reden om dit jaar weer samen op pad te gaan.

Groepsverblijf de Spoel

20140824_144202Ook dit jaar zitten we in de Spoel, in een prachtig bosachtig gebied. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar gekookt en gegeten kan worden en voldoende ruimte om buiten te spelen. Slapen doen we in  blokhutten, in elke blokhut is er ruimte voor acht slapers. Toilet- en douchegelegenheid is dichtbij.

Ga mee!

Er is plek voor 56 personen. Volwassen betalen € 40 p.p., kinderen t/m 17 jaar € 35 p.p., en kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Subsidie is altijd mogelijk.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Cornelis Kaai ( corneliskaai@gmail.com). Graag in de e-mail de namen vermelden van de deelnemende personen en de leeftijd. Ook personen die eerder hebben aangegeven belangstelling te hebben, worden verzocht dit  te bevestigen per mail. Mocht je nog vragen hebben en/of niet beschikken over e-mail, kun je bellen: 075-6143930.

We horen het graag,

Sjaak Visser, Pieter van der Woel, Charlotte van Brussel, Birke Rapp, Anke van der Linden en Cornelis Kaai

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten | Tags: , | Geplaatst op 22 juni 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856