Kom naar de gezinnenavond op 17 april

Wil je een drukke week goed afsluiten en het weekend goed beginnen samen met andere gezinnen? Kom dan op vrijdagavond 17 april naar de Noorderkerk!

Een hapje en drankje staan klaar vanaf 17:30 uur. Vanaf 18:00 uur is er een gezamenlijke maaltijd. Deze keer doen we het op zijn Amerikaans. Dus als een ieder wat meeneemt is er altijd genoeg en kunnen we genieten van elkaars specialiteiten.

Tijdens deze avond spelen we met elkaar de Bijbelquiz. Weet je al welke plant naar een Bijbelse figuur is genoemd en wat jeremiëren betekent of wil je je kennis over de Bijbel uitbreiden? Kom dan naar de Noorderkerk en speel met ons de Bijbelquiz! Met de kinderen zal ook een Bijbelquiz gespeeld worden.

Het is handig als je even doorgeeft of je komt en met hoeveel personen. Opgeven kan via de telefoon 075-6143930 of per e-mail: corneliskaai@gmail.com. Mocht je op het laatst nog bedenken dat je komt, dat kan ook. Je bent altijd welkom met je gezin.

Cornelis Kaai, Birke Rapp, Eline Huiting, Marcel Stavast en Sjaak Visser

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten | Tags: , , , | Geplaatst op 8 april 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856