Koken en eten met kookdominee

Kookdominee Han Wilmink organiseert zondag 15 september een kookworkshop

Een avond Bijbels culinair is samen koken, samen genieten van maal en verhaal, is proeven hoe goed de bijbel smaakt!  Kookdominee Han Wilmink organiseert zondag 15 september in de Noorderkerk een workshop Bijbels culinair. In de loop van ruim vijftien jaar heeft hij veel kennis en ervaring opgebouwd rond dit thema. Wie mee kookt en / of aanschuift bij de maaltijd, mag zich laten verrassen door de ingrediënten en recepten waarmee Han Wilmink werkt. De bedoeling is om ervoor te zorgen dat u na afloop met een schat aan nieuwe smaken en ervaringen huiswaarts gaat.  Geniet mee met Han en de overige deelnemers van samen koken en samen eten. Samen eten verbindt!

 

Programma

 

’s Middags tijdens de workshop Bijbels culinair koken gaan de deelnemers onder leiding van Han Wilmink aan de slag om een diner te bereiden voor de hele groep. Han Wilmink is hierbij steeds op pollepelafstand aanwezig. ’s Avonds: aan tafel!  Han Wilmink zorgt voor gekruide verhalen tijdens het eten. Achtergronden van het voedsel in bijbelse tijden, joodse tradities, symboliek van de maaltijd, anekdotes… Het wordt u allemaal smakelijk opgediend! 

Biologische maaltijd

De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong. De kosten voor de maaltijd zijn 15,- per volwassene. Mocht dit bedrag een bezwaar zijn, geef het aan en draag bij naar vermogen.

Aanmelden 

U kunt zich nu al aanmelden a. voor de kookworkshop (U kunt kiezen: alleen workshop 1 of 2 of u mag ook de hele middag koken. We kunnen u verzekeren dat het leerzaam, gezellig, verrassend en ontspannend zal zijn)
U kunt zich nu al opgeven om mee te eten. Graag zelfs, want dan weten wij voor hoeveel mensen we kunnen koken. Opgeven bij Elske Haeser: elskehaeser@hotmail.com. Graag aangeven hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen.
Voor de kinderen komt er een apart kindermenu dat we zelf zullen verzorgen. Het kindermenu zal 5,- per kind kosten en ook hiervoor geldt dat in geval van een smalle beurs een oplossing mogelijk is. 

 

 Extra info

Han Wilmink, woont in Ommen (voorheen Zwolle). Hij is  predikant van de   Gereformeerde Kerk (PKN)  in Ommen,  auteur van het boek “Bijbels culinair” (3 e druk) en “Koken met Passie” (2009) en “Aan tafel! Koken met groepen” (nov. 2011, PKN uitgave) Zie ook:  www.bijbelsculinair.nl

 

About Roselien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws, Workshops | Tags: , , | Geplaatst op 28 juni 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

2 Reacties

 1. door Hannie Pos

  Op 28 juni 2013

  Dit lijkt me erg leuk. Dus ik geef me op voor om te koken en mee te eten en nog 1 persoon (mijn man) om mee te eten.

 2. door Ellis van Atten

  Op 3 juli 2013

  Beste Hannie,
  Je kunt je opgeven bij Elske Haeser, het mailadres vind je in het artikel. Alvast veel kook- en eetplezier!

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856