Kinderen actief voor Stichting Alijan

De kinderen in de kindernevendienst zitten niet stil! Voor de jongeren in het opvanghuis stichting Alijan sparen zij, zodat deze jongeren kunnen sporten. Het komende half jaar staat er nog veel leuks in de planning, houd ze in de gaten!

Sinds het najaar van 2013 sparen de kinderen van de kindernevendienst voor de jongens in het opvanghuis van de stichting Alijan in Wormer. Dit project loopt nog het komende half jaar door. We hebben al een leuk bedrag opgehaald door het sparen van flessen, het verkopen van St. Maartensnoep en in de Noorderkerk is al eens een grote pan soep gekookt voor dit goede doel. Op deze manier proberen we zoveel  mogelijk geld in te zamelen zodat deze jongens ook kunnen sporten.

Nog meer actie!

Maar we zijn nog meer van plan. We gaan knutselen in het thema sport. De kunstwerken die hieruit ontstaan gaan we veilen. Er komt een talentenjacht waar de kinderen worden uitgedaagd om hun talent in sport te laten zien. Als afsluiting willen we gaan voetballen met de jongens van het opvanghuis.

Het sparen van de flessen zal het gehele project door blijven gaan. Dus neem ze vooral mee naar de kerk en gooi ze in de korfbalmand die in beide kerken is opgesteld.

Categorieën: 4-11 jaar, Kindernevendienst | Tags: , , , | Geplaatst op 20 januari 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856