Kerstzangavond

Zin om tijdens de kerst weer eens fijn de bekende kerstliederen te zingen? Dan ben je hartelijk welkom op 24 december in de Westzijderkerk, aanvang 19.00 uur.

De begeleiding van de samenzang wordt verzorgd door Dick van Bezooijen (orgel), daarbij geassisteerd door een drietal trompettisten.
Maar er is meer: opgevoerd wordt kinderkerstmusical “De Sterrenkijker”, een spannende uitvoering door een groot aantal kinderen.
Het programma en taalgebruik is speciaal gericht op gezinnen met kinderen en op mensen die niet regelmatig in de kerk komen. Neem dus gerust buren en bekenden mee.
De toegang is natuurlijk gratis. Toch is er een collecte waarvan de opbrengst in zijn geheel bestemd is voor een goed doel in de Zaanstreek. Dit jaar is dat AliJan, opvang van vluchtelingenkinderen in Wormer. Op deze manier willen we laten merken dat we er als kerken ook zijn voor de samenleving in onze stad.

About Christien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws, Zingen | Tags: , | Geplaatst op 26 november 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856