Kerstplein

Arie Booman nodigt u van harte uit om op 7 december de Kerstmarkt in de Westzijderkerk te bezoeken:
Van alle markten thuis op het “Kerstplein” in de Westzijderkerk…..!

Het aftellen is begonnen voor de grootste en intiemste Advent kerstmarkt in Zaanstad! Op een heus ingericht kerstmarktplein in de kerk!

U vindt er de schitterendste en meest fraaie en nuttige kerstcadeaus in een warme ambiance. Alles versterkt door optredens van bekende Zaanse organisten als Dick van Bezooyen en Dub de Vries met hun eeuwenoude Kerstmelodieën, die je terugbrengen naar de tijd, toen geluk heel gewoon was…

Gevoed en gelaafd vanuit de onvolprezen cateringhoek met terras van Henk Mulder met zijn team slenter je langs de fraaie Groenhoek met de mooiste kerststukken, langs het aparte keramiek, de prachtige sieraden , de prachtige kerstdecoraties, de producten van de kaarsengieterij, aansprekende schilderijen van Zaanse artiesten.

Ook komt u langs de nieuwe expositie waar de geest van Tsarina Katharina de Grote van Rusland rondwaart en lijkt te waken over haar schitterende collectie kopieën van haar beroemde Fabergé-eieren met daarnaast de zeer fraaie verzameling kristallen kandelaren, sneeuwvlokken en engelen, zopas ingevoerd uit Oost-Europa.

Met een glas heerlijke warme Glühwein passeer je ook de Israël-winkel, de kramen met heerlijke keukenproducten, de fraaie vlinders voor de kinderkamer of daarbuiten, de verrassende schilderijen van bekende artiesten etc. Voor de gokkers de loterijen met (bijna) altijd prijs. Ook kun je je verdiepen in oude en moderne literatuur aan de boekentafel.

En nog is alles niet genoemd. Dit alles onder de paraplu van het nieuwe doel: de Stichting Alijan in Wormer. Het betreft minderjarige, alleenstaande Asielzoekers zonder enig houvast en toekomst. De Stichting probeert zonder subsidies een perspectief te bieden. De kinderen kunt u ontmoeten op ons kerstplein, waar ze hand- en spandiensten verrichten. Want zorgen moet je doen,niet maken, nietwaar? Iedere aankoop is er dus één met een dubbele bodem.

Elkaar ontmoeten op het terras van de cateringhoek achter een kop koffie met appelpunt of een kom snert, maakt het tot een goed bestede dag, die je niet snel vergeet. Wij verwelkomen u graag op zaterdag 7 december om 10.30 in de Westzijderkerk. Tot dan.

Namens de com. van voorb.

Arie Booman.

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 25 november 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

1 Reactie

  1. door Jet en Henk

    Op 28 november 2013

    Komt allen te samen jubelend van vreugde naar de kerstmarkt op zaterdag 7 December, ja nu voor de tweede maal in de Westzijderkerk.
    Ik was eerst scepties na jaren in de Oostzijderkerk en nu in de West, maar als het zo als vorig jaar mag zijn dan is success verzekerd, en hopelijk een nog grotere opbrengst want het wordt de Stichting Alijan van harte gegunt

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856