Kerstochtend in de Noorderkerk

Dinsdag 25 december om 10:00 uur is er een bijzondere kerstviering in de Noorderkerk.

Op kerstochtend zal de doop plaatsvinden van Thomas Olivier de zoon van Marcel en Annemarie Stavast. Een Joods spreekwoord luidt dat in ieder kind de Messias geboren kan worden en kinderen zijn daarom altijd een teken van hoop. Wij geloven dat de Messias in Jezus geboren is, maar ieder kind mag en kan met Hem verbonden worden en zo ook een teken van hoop in deze wereld zijn. Met de doop van Thomas zal deze dienst nog feestelijker en hoopvoller worden dan normaal.

Hoop meegeven

De band werkt in een nieuwe bezetting mee aan deze dienst met het zingen van eigentijdse kerstliederen, het Oostzijderkerkkoor ondersteunt en verrijkt de zang met prachtige liederen. En samen mogen we iets ontdekken van de hoop die we kinderen mee mogen geven als gemeenschap die verbonden is met het kind in de kribbe. Want zonder hoop kan niemand leven. Ieder is meer dan welkom bij deze feestelijke kerstdienst.

 

About Sjaak Visser
Sjaak Visser is predikant vanuit de Noorderkerkgemeente. Hij is getrouwd en vader van drie tieners. Zijn visie is om samen te ontdekken hoe het geloof kan inspireren voor het leven van alledag. Voor een kwart van zijn tijd is hij aangesteld om activiteiten voor jeugd en jongeren te organiseren in nauwe samenwerking met ds Birke Rapp, de predikant voor west Pieter van der Woel, en de algemeen jongerenwerker Martijn Ouwerkerk.

Categorie├źn: Over de diensten | Tags: , | Geplaatst op 19 december 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856