Kerstnachtsamenkomsten 2012

Op maandag 24 december 2012 zijn er in Zaandam in diverse kerken kerstnachtsamenkomsten.

Hart voor Zaanstad is een netwerk van kerken en christelijke organisaties in Zaanstad die deze diensten voor u op een rijtje heeft gezet.

Sfeervolle start van de kerstdagen

Na alle kerstinkopen en voorbereidingen voor alle kerstactiviteiten is het mooi om op kerstavond een moment  stil te staan bij de geboorte van Jezus en er weer bewust van te worden wat kerst inhoudt. Een kerstnachtsamenkomst biedt die mogelijkheid, het kan een sfeervolle start zijn van de kerstdagen.

Vanuit de Protestantse Gemeente Zaandam is er een kerstnachtdienst in de Oostzijderkerk om 22:00uur. Het thema van de dienst is ‘Sprekend God’, voorganger is dominee Sjaak Visser. Met Soli Deo Gloria, Naomi Visser die een lied zingt en Jan de Jong achter het orgel belooft het een heel sfeervolle en feestelijke dienst te worden. We zingen de bekende liederen, we horen het vertrouwde verhaal wat ieder jaar weer een eigen actualiteit heeft. Heel Zaandam is uitgenodigd om dit feest mee te maken. Het is de centrale plek van Zaandam op een plaats waar al meer dan 600 jaar het kerstfeest gevierd is. Na afloop kunt u elkaar ontmoeten bij warme chocomel en krentebrood!

U bent daar en in alle andere kerken, die u in de flyer terug kunt vinden van harte welkom!

Meer info

In onderstaande flyer vindt u meer informatie.

2012kerstnachtdienst

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Over de diensten | Tags: , , | Geplaatst op 13 december 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856