Kerstmarkt was een succes

De kerstmarkt op 1 december 2012 in de Westzijderkerk was een succes. De nieuwe locatie was even wennen voor vrijwilligers en bezoekers, maar bleek al snel goed te bevallen.

De kerkzaal was omgebouwd tot een marktplein met vele kramen, waar je rustig overal een kijkje kon nemen. Kerststallen uit de hele wereld bij de wereldwinkel, kerstkaarten en kaarzen bij Amnesty International, kristal uit Polen, kerstverhalen uit de evangelische boekenwinkel en producten uit Israel om projecten daar te steunen.

Vele handen

Er zijn veel handen creatief bezig geweest om produkten te maken. Leerlingen van de Faam verkochten zelfgemaakte kaarzen, de familie Koller verkocht jam, appelmoes en cakejes en ontzettend veel kant-en-klare cadeautjes waren te verkrijgen. In de koffiehoek werd door velen hard gewerkt om de klanten te bedienen. Koffie met gebak, erwtensoep of een belegd broodje? Het was er allemaal. Dankzij de vele cadeautjes die beschikbaar waren gesteld, konden er ook weer lootjes verkocht worden.

De opbrengst

Het doel dat dit jaar gesteund werd is het werk van stichting Dorcas voor Moldavie.  De opbrengst van E2216,95 zal door stichting Dorcas zeker goed besteed worden.

 

Met dank aan J@n van der Woude de volgende foto’s:

En met dank aan Maarten Broekhuizen de volgende prachtige foto’s:

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 1 december 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

1 Reactie

 1. door p.merkelijn

  Op 3 december 2012

  December is een drukke maand
  Alles komt tegelijk, kerstmarkt, ZIM concerten, sinterklaas en verjaardagen.
  Sinterklaasweekend met kinderen en kleinkinderen moest voorgaan.
  Jammer dat ik zo de kerstmarkt moest missen. mogelijk kan dit volgend jaar!

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856