Een kerstgroet van de Algemene Kerkenraad

De Algemene Kerkenraad hoopt met u en met jou het komend jaar God’s  zegen te ervaren. Lees hier haar inspirerende, liefdevolle kerstgroet.

Aan het eind van het jaar willen we echt een ieder bedanken, die een steentje heeft bijgedragen aan de Protestantse Gemeente van Zaandam, in welke vorm dan ook, met raad en daad,  zichtbaar en verborgen.  De gemeente leeft door en leeft van wat ieder van haar leden en haar contacten geeft, geïnspireerd door eigen geloof, drijfveren en idealen.

Kerstfeest vieren we met een dubbel gevoel:  verdriet over geliefden, die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn, verdriet over relaties,  verdriet over verlies van werk of over zaken die niet gelukt zijn.  Wanhoop over bruut geweld in de wereld.

Maar daar tegenover maken we ruimte voor een ander gevoel:   het Licht is sterker dan de duisternis.  We mogen leven  in God’s liefde. Wij koesteren de mensen die bij ons zijn, die moed en warmte geven en ons omringen met liefde en hulp.

Mag de vreugde en  zeggingskracht van Kerst door u en jou gevoeld en ervaren worden. We hopen met u en met jou het komend jaar God’s  zegen te ervaren voor onze gemeente, stad en wereld.

Christina Danser

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 20 december 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856