Kerstconcert met speciale gasten

Bestel nu kaarten voor het Groot Zaans Kerstconcert op donderdag 18 december 2014 om 20:15uur in het Zaantheater. Dit keer zingt het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor met speciale gasten Jan Vayne, Petra Berger en Wim Magré.

Het ZIM is een regionaal mannenkoor van circa 100 leden en treedt regelmatig op in de regio en ver daar buiten en is verder bekend van radio en tv. Het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor zingt onder leiding van de in binnen en buitenland  bekende dirigent-organist Martin Mans, tevens bekend van radio en televisie.

Hij is een veel gevraagde organist en dirigeert naast het mannenkoor ZIM, het mannenkoor De Gouwe Stem uit Waddinxsveen, streekmannenkoor Noord West Veluwe te Nijkerk,de Urker Mans Formation en vocal groep Voice en de Martin Mans Formation.

De speciale gasten
Jan Vayne is een nationaal en internationaal bekende pianist,geeft concerten in o.a. Verenigde Staten  en verzorgt concerten in samenwerking met symfonieorkesten en ensembles,individuele musici,vocalisten,harmonieorkesten en koren.

Petra Berger is een veelzijdige zangeres van internationale allure, trad  op in producties van Joop van den Ende zoals Johanna in de musical Sweeney  Todd. In 2011 zong zij in meerdere theatervoorstellingen ‘Touched by Streisand’. In Duitsland speelde zij Bella in ‘Bella en het Beest’en in Belgie de rol van Maria in de ‘Sound of Music’.

Wim Magré  is verbonden als organist aan de Engels Hervormde Alledag kerk aan de Begijnhof in Amsterdam en is organist in meerdere kerken. Tevens is hij dirigent van een aantal koren, waaronder een tweetal kinderkoren. Wim maakte tournees naar de VS en Canada en is ook bekend van radio en tv.

 Ja, ik wil naar een spectaculair kerstconcert

Noteer in Uw agenda DONDERDAG 18 DECEMBER 20.15uur  en bestel nu al kaarten! U heeft nu nog keuze uit de beste plaatsen.

De kaarten zijn 22 euro inclusief  garderobe en een consumptie in de pauze.

Kaartverkoop loopt via:

ZIMkaarten@gmail.com    of    www.zimmk.nl

Fahner’s lederhandel Sav. Lohmanstraat 15 Zaandam

De Saenkanter Zaanweg 120 Wormerveer

Jaap Dral Waterput 60 Oostzaan

Andrea’s notenbar Woensdag markt Wormerveer Zaterdag markt Zaandam

Het Zaantheater    en  bij alle koorleden.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Muziek, Nieuws | Tags: , , , , , , , | Geplaatst op 12 november 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856