Kerstavond 2012 met de Oecumenische Geloofsgemeenschap

Kerstavond(24 december 2012) viert De Oecumenische Geloofsgemeenschap Westerwatering weer Kerst.

De gemeente

De  gemeente bestaat uit allerlei geloofsachtergronden ‑ katholiek, protestants, et cetera- en ze komen maandelijks in de wijk Westerwatering bijeen in een viering. Zo ook met kerst.

De viering

Kerstavond 24 december 2012 houdt de Oecumenische Geloofsgemeenschap Westerwatering van 19.00- 20.00 een dienst.Er zullen traditionele kerstliederen gezongen worden maar ook nieuwe kerstliedjes speciaal voor en door kinderen. Natuurlijk wordt het kerstverhaal verteld vanuit een kinderbijbel en zal er een korte verkondiging zijn. Na de dienst om ongeveer 20.00 uur is er voor alle aanwezigen warme chocolademelk met iets lekkers.

Zorgcentrum Evean Westerwatering

Elsbroekplantsoen 1

Voor meer informatie kunt u mailen naar: M.klunder@hetnet.nl

About Roselien