Kerk voor runners

Tijdens de dertigste editie van de Dam tot Damloop op zondag 21 september 2014 is de Noorderkerk open voor runners, hun familie en vrienden.

Er is gelegenheid voor ontspanning, meditatie, er kan een kaarsje aangestoken worden en er is koffie en gebak.  De koffie, verzorgd door de Koffiefabrique, wordt vers gebrand en verzorgd door jongeren van de kerk en van de woongroep van Odion. De opbrengst gaat naar twee projecten voor jongeren in de Rosmolenwijk.  Op kosten van de kerk kan elke bezoeker een foto laten maken, welke direct afgedrukt wordt.

 

Start met viering

‘s Morgens om 9.30 uur is er een inspiratieviering met als thema ‘You ‘ll never walk alone’. Aan deze dienst doet de bekende Zaanse zanger Mark de Waal mee. Na de dienst wordt alles in gereedheid gebracht en zal de kerk tussen 13 en 19 uur open zijn.

 

De Noorderkerk ligt schuin tegenover het Dam tot Dam festivalterrein in het Veldpark, aan de Heijermansstraat 127. Twee grote spandoeken vanaf de toren van de kerk, met daarop de tekst ‘Rust voor Runners’ en ‘Spirit voor Runners’, maken duidelijk dat de Noorderkerk helemaal meedoet met de Dam tot Damloop.

About Sjaak Visser
Sjaak Visser is predikant vanuit de Noorderkerkgemeente. Hij is getrouwd en vader van drie tieners. Zijn visie is om samen te ontdekken hoe het geloof kan inspireren voor het leven van alledag. Voor een kwart van zijn tijd is hij aangesteld om activiteiten voor jeugd en jongeren te organiseren in nauwe samenwerking met ds Birke Rapp, de predikant voor west Pieter van der Woel, en de algemeen jongerenwerker Martijn Ouwerkerk.

Categorieën: Activiteiten | Tags: , | Geplaatst op 15 september 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856