Inspiratiefestival Terschelling 2016

Het seizoen is nog volop in gang, maar we kijken ook alvast naar volgend jaar. Hoe beter op te laden voor een nieuw kerkelijk jaar dan uitwaaien op Terschelling? Samen met geloofsgenoten genieten van al het goede van dit prachtige eiland, en tegelijkertijd een prachtig programma speciaal voor iedereen die actief betrokken is bij de kerk.

Op het programma staan onder andere lezingen van inspirerende Nederlandse theologen, (meezing)concerten, spirituele strandwandelingen, vieringen, vertellingen, theater, dans en veel muziek en andere cultuur.

Ook kunnen deelnemers inspiratie opdoen voor de dagelijkse kerkelijke praktijk in workshops, bijvoorbeeld over geld in de kerk of het opzetten van een pioniersplek. Het programma is nog volop in ontwikkeling. Laat je nu alvast inspireren op https://www.pthu.nl/Inspiratiefestival/ en hoe de website in de gaten voor meer informatie.

1 eiland, meerdere locaties, heel veel inspiratie 28, 29 en 30 oktober 2016

Het festival wordt mogelijk gemaakt door de Protestantse Theologische Universiteit, De Protestantse Kerk Nederland en de kerken op Terschelling. 

About Claudia
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Gezinnen, Nieuws, reis, Theater, Workshops, Zingen | Tags: | Geplaatst op 9 mei 2016

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856