Het Beamerteam

Al een aantal jaren beschikt de Noorderkerk over een vaste beamerinstallatie. Het doel daarvan is om met beeldmateriaal het thema van de dienst te ondersteunen en te verduidelijken voor jong en ouder. Daarnaast worden teksten van liederen en schriftlezingen geprojecteerd zodat er minder met papier gewerkt kan worden.

De installatie biedt ook kansen om informatie te delen over wat er in onze gemeente gebeurt aan activiteiten. Presentaties vanuit bij voorbeeld het jeugdwerk, OOG of de diaconie kunnen in overleg vertoond worden tijdens of na een kerkdienst. Het materiaal dient aangeleverd te worden in een formaat dat geschikt is voor Windows Media Player of in JPEG formaat.

Beamerteam
We streven ernaar dat teamleden ongeveer één keer per maand de beamer in de kerkdienst bedienen. Wanneer je eens wil meekijken meld je dan gerust aan. Ons gezamenlijk mail-adres is  beamerteampgz@gmail.com

Het aanleveren van de orde van dienst en eventueel beeldmateriaal
De orde van dienst moet – in een Word bestand zonder enige opmaak- op donderdagavond in ons bezit zijn voor de zondag daarop. Psalmen en gezangen hoeven niet te worden uitgetypt, nummer en versnummers zijn voldoende. Dit geldt ook voor de schriftlezingen uit de NBV.

Afbeeldingen graag uitsluitend aanleveren in JPEG formaat of in een Powerpoint versie. Videomateriaal moet direct geschikt zijn voor Windows Media Player.

Let op: bronvermelding!
N.B.: Al het beeldmateriaal moet voorzien zijn van bronvermelding, naam van de maker en titel. Stuur dit mee in de naam van het bestand of via een aparte lijst. Ook van liederen die niet uit onze eigen bundels komen, moet de bron worden vermeld. Bij inspectie is het beamerteam verplicht om deze gegevens te overleggen.

 

Categorieën: Over de diensten | Tags: , , | Geplaatst op 4 februari 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856