Groot Zaans Kerstconcert in Zaantheater

Het Groot Zaans Kerstconcert, dat jaarlijks in het Zaantheater wordt gegeven door het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM, vindt op donderdag 20 december a.s. plaats.

Het ZIM

Het ZIM zingt in dit Groot Zaans Kerstconcert voor de eerste keer onder leiding van de nieuwe enthousiaste dirigent Martin Mans. Het ZIM wordt begeleid door het Combo Arjan Breukhoven, bestaande uit vleugel, drums, contrabas, saxofoon en synthesizer. Soliste is Anneke Bliek, sopraan.

Koorleden

De koorleden van het ZIM komen uit de hele regio en daarbuiten, van Almere, Haarlem, IJmuiden, Alkmaar, Purmerend tot Hoorn. Een groot deel van hen zal meezingen op dit concert. Het ZIM treedt hoofdzakelijk op in Noord- en Zuid-Holland en werkt mee aan radio en tv opnamen. Volgend jaar gaat het ZIM o.a. ook in Parijs zingen.

Wie wil meezingen?

Wie wil meezingen in dit bijzondere koor is van harte welkom op een van de repetities. Dit kan vanaf 9 januari a.s. op woensdagavond in de Noorderkerk aan de Heijermansstraat te Zaandam, aanvang 19.30 uur. Zie ook www.zimmk.nl

 Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar à € 20,00 incl. garderobe en een consumptie. Deze zijn verkrijgbaar bij Fahner’s Lederhandel, Sav. Lohmanstraat 15, Zaandam, J. Dral, Waterput 60, Oostzaan, De Saenkanter, Zaanweg 120, Wormerveer en de koorleden. Via de agenda op www.zimmk.nl kunnen ook kaarten besteld worden.

 Aanvang

De aanvang is 20.15 uur, zaal open 19.45 uur.

Chris Fahner

About Roselien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Muziek, Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 26 november 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856