Groot onderhoud aan de website

Groot onderhoud aan de website

De webredactie ontving naast veel complimenten (waarvoor dank) ook tips en suggesties voor de website. Na de Startweek zal er, dankzij de kritische blik van gemeenteleden, een en ander veranderen.

In de week van maandag 10 september a.s. wordt de website flink onder handen genomen. De kans bestaat dat gedurende het onderhoud de website soms even niet bereikbaar zal zijn. We zorgen voor een uiting waardoor het voor bezoekers duidelijk is dat er aan de website gewerkt wordt.

Nieuw op de website!
Gebleken is dat vooral de ouderen binnen onze gemeente actief bijdragen leveren aan de website. Niet alleen door middel van het plaatsen van blogs (persoonlijke verhalen), maar ook door verslag te doen van evenementen en activiteiten. Daarom is besloten om in de navigatie (het hoofdmenu) een apart kopje ‘Ouderen’ aan te maken.

Websites met meer informatie
De website biedt informatie voor gemeenteleden maar ook voor geïnteresseerden die zelden of nooit een kerk bezoeken. Om mensen te helpen hun weg te vinden zal er op de rechterzijde van de website een plek komen met links naar ‘Websites over de bijbel’ en ‘Websites over kerk en geloof’. Hierin komt o.a. de link naar de Voorleesbijbel en Geloven in de Kerk te staan.

Stuur ons uw tip
Heeft u een interessante website die thuishoort in het rijtje ‘Websites over de bijbel’ of ‘Websites over kerk en geloof’? Laat het ons weten: webredactie@pgz-zaandam.nl

Kritische blik
Zodra alles is overgezet laten we u dit weten. Blijft u alstublieft kritisch naar de website kijken. Uw tips en suggesties blijven zeer welkom. De website is immers van ons allemaal.

Met vriendelijke groet namens webredactie en webmasters,

Neeltje Waagmeester

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 6 september 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

3 Reacties

 1. door Marijke

  Op 5 september 2012

  Succes met alle veranderingen! Is het ook mogelijk trouwens om een RSS-feed oid te maken voor als er een nieuwe reactie op een bericht is? Nu krijg je alleen een melding als er een nieuw bericht geplaatst is, maar het zou ook fijn zijn als je kunt zien als er ergens een nieuwe reactie op geplaatst is. Geen idee of dit (technisch) mogelijk is.

 2. door Webmaster

  Op 6 september 2012

  Hallo Marijke,

  Ik begrijp uit je vraag dat je de “gewone” newsfeed al hebt ondekt, en dat je op zoek bent naar de newsfeed voor de reacties.

  Voor de volledigheid vermeld ik ze hieronder allebei, zodat andere lezers ze ook kunnen gebruiken :

  De gewone newsfeed vind je hier :
  http://www.pgz-zaandam.nl/feed

  De feed voor reacties vind je hier :
  http://www.pgz-zaandam.nl/comments/feed

  Let er wel op dat verschillende browsers verschillend omgaan met newsfeeds. Google Chrome ondersteunt geen newsfeeds, omdat Google graag wil dat je de Google Feed Reader daarvoor gebruikt.

  Vriendelijke groet
  Albert Hoogendoorn
  (webmaster)

 3. door Marijke

  Op 7 september 2012

  Geweldig Albert, dit bedoel ik helemaal! Bedankt!

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856