Goed geregeld: computers in Noorderkerk

Computers in de kerk

De afgelopen maanden heeft Maarten Broekhuizen zich ingezet voor een aantal goed werkende computers in de Noorderkerk. Maarten volgt een opleiding op het MBO voor computertechniek en via zijn stageplaats konden we gratis 5 computers krijgen.

Deze kunnen nu o.a. gebruikt worden door de Kindernevendienst en voor de beamer in zaal 1 en 2. Door de goede relaties die Maarten had hebben we bijna alles gratis kunnen krijgen. Maarten heeft er ook voor gezorgd dat er een goede internetverbinding is met alle computers.

Multifunctioneel
De computers kunnen bij de Kindernevendienst gebruikt worden om iets op te zoeken op Google, voor bijbelspelletjes (bijv. van het NBG), om DVD’s af te draaien, of om bijv. op uitzending gemist te kijken. Na de kerkdiensten is het voor de kinderen ook mogelijk om op de computers te gaan voor bijv. spelletjes.

Computerworkshop: omgaan met Facebook
Daarnaast kunnen er in de toekomst computerworkshops op gegeven worden, bijv. over het leren omgaan met Facebook. En verder is er de mogelijkheid om het open te stellen op bepaalde tijden voor gebruik door mensen die zelf geen beschikking hebben over een eigen computer.

About Sjaak Visser
Sjaak Visser is predikant vanuit de Noorderkerkgemeente. Hij is getrouwd en vader van drie tieners. Zijn visie is om samen te ontdekken hoe het geloof kan inspireren voor het leven van alledag. Voor een kwart van zijn tijd is hij aangesteld om activiteiten voor jeugd en jongeren te organiseren in nauwe samenwerking met ds Birke Rapp, de predikant voor west Pieter van der Woel, en de algemeen jongerenwerker Martijn Ouwerkerk.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: , , , | Geplaatst op 26 april 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

3 Reacties

 1. door Marijke

  Op 26 april 2013

  Super Maarten!

 2. door jaap van velzen

  Op 4 mei 2013

  prima geregeld. een goed initiatief waar nog veel mee gedaan kan worden.

 3. door Jan van der Woude

  Op 14 mei 2013

  wanneer kan ik bij je op les komen Maarten 😉

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856