Geloven met hart en ziel

Het nieuwe seizoen ging zondag 01 september 2013 van start met een startdienst in de Westzijderkerk. Een bijzondere dienst waarvan Tjerk Mantel prachtige foto’s maakte en waarvan enkele bezoekers na een oproep op facebook verslag deden.

Het was een volle bak in de Westzijderkerk. Alle drie onze dominees gingen voor: Pieter deed de voorzang en begeleiding prachtig. Birke verzorgde de gebeden en Sjaak de verkondiging.

Geloven met hart en ziel

Bij binnenkomst kon iedereen zijn ‘hartekreet’ opschrijven op een briefje en deze in een mand doen voor de voorbeden. Ook voor de kinderen begon de dienst met harten die ze in de kerk moesten zoeken, toen deze aan de slinger waren opgehangen vormde dit een zin: ‘Geloven met hart en ziel startzondag 2013 wereldwijd’.

Jaarthema’s

Ook werden de jaarthema’s geintroduceerd. Pieter gaat in wijk West aan de slag met het thema ‘Groen’ en demonstreerde daarbij een miniatuur stoommachine. Birke en Sjaak verzorgen in Oost themadiensten over de tien woorden.

Indonesische invloeden

Verder hadden we een prachtige bijdrage van het koor van de Indonesisch-Nederlands Christelijke kerk uit Amstelveen die een aantal mooie liederen zongen en begeleidden op keyboard, gitaar en indonesche instrumenten, zoals de angklung. Na afloop was er koffie en thee met een heerlijke indonesische lekkernij. Ook waren er een aantal kraampjes waar informatie kon worden verkregen over de activiteiten van komend seizoen.

Met dank

Aan de hand van reacties van Emile Sanches, Elma de Bruin en Margriet Pos is dit verslag tot stand gekomen, dank jullie wel! En dankjewel Tjerk Mantel, voor de prachtige foto’s!

Categorie├źn: Nieuws | Tags: , , , | Geplaatst op 4 september 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856