Ga mee naar Taize deze zomer

Van 7 – 14 juli gaat er een groep jongeren uit Zaanstad naar Taize in Frankrijk, ga je ook mee?

Van 7 – 14 juli gaat er een groep jongeren uit Zaanstad naar Taize in Frankrijk. Meer dan 14 jongeren tussen de 15 en 30 jaar hebben al aangegeven belangstelling te hebben om mee te gaan.

Bijeenkomst 

Op zondag  21 april  komen we weer bij elkaar om te horen wat er mogelijk is, om plannen te maken, om elkaar te ontmoeten. De bijeenkomst is in de Noorderkerk, Heijermansstraat 127 in Zaandam en is van 17 – 20 uur. Als je er op zondag 21 april bij wil zijn, of als je wat meer wilt weten geef dat dan even door aan Ds. Sjaak Visser: sjaakvisser.ds@gmail.com. Om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen kun je je aanmelden bij de Facebookgroep ‘Taize Zaandam’.

Hieronder nog even wat algemene info over Taize.

Elke week (maar vooral in de zomer en rond Pasen) komen duizenden jongeren uit heel Europa naar Taizé voor een meestal kortere (één week) of soms langere periode van ontmoeting en bezinning. Elke dag geven de broeders van de gemeenschap Bijbelinleidingen. Drie maal per dag komen de broeders met alle bezoekers bijeen voor het gemeenschappelijk gebed in de Verzoeningskerk, met veel zingen en een lange tijd van stilte. In de momenten tussen deze diensten is er tijd voor bezinning, discussie, gebed en stilte, al dan niet in een groepje van jongeren met verschillende nationaliteiten. Op veel plaatsen in België en Nederland worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd in de stijl van de gemeenschap van Taizé.

Ga je ook mee? We hopen  je te zien  zondag 21 april.

Categorieën: Activiteiten, Taize | Tags: , | Geplaatst op 8 april 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856