Ga mee met blokhuttenweekend

Aan het begin van het nieuwe seizoen is er een blokhuttenweekend met en voor de gemeente. Een weekend om elkaar te ontmoeten en om samen het nieuwe seizoen te beginnen. Niets moet, veel kan. Datum: van 31 augustus tot 2 september 2018.

Het is een gezellig samenzijn. De gezinnen verblijven in een blokhut. Jongeren delen een blokhut of tent. Je kunt ook je eigen caravan of tent meenemen en plaatsen op de camping op hetzelfde terrein. Neem je favoriete spelletjes mee. Heb je leuke ideeën? Deel ze van te voren en wie weet gaan we het doen. Sjaak wil een meditatieve wandeltocht door de natuur begeleiden en op zondagochtend is er een viering met elkaar. 
We gaan naar Huizen, naar groepsaccomodatie ‘Spoel’ van de Paasheuvelgroep. Er is een gemeenschapsruimte, een open speelveld en een vuurplaats. 
De kosten voor het weekend van twee overnachtingen inclusief eten en drinken zijn 40 euro per persoon en voor kinderen (3 t/m 17 jaar) 30 euro persoon, van 0-2 jaar is het gratis. Als gezin / ouder betaal je maximaal voor twee kinderen voor het weekend, maar de prijs mag nooit een belemmering zijn om mee te gaan. We zien ernaar uit dat vele gezinnen, jongeren en andere gemeenteleden meegaan.

Laat weten of je meegaat via sjaakvisser.ds@gmail.com. Vermeld daarbij je adres gegevens, de namen van personen die meegaan, geboorte data en je telefoonnummer, onder vermelding van blokhuttenweekend. Opgave zo spoedig mogelijk, maar voor 24 augustus. 

Met vriendelijke groet,

Ds. Sjaak Visser en Henk-Jan Keijzer

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 25 juni 2018

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856