Films met lef

Dit seizoen kijken we films met het thema ‘Leven met lef’, op zaterdagavond 12 december kunt u zien wat de grootste uitdaging is voor brandweerman Caleb Holt.

Op zaterdag 12 december draaien we de Amerikaanse film Fireproof (2008) in de Noorderkerk. De film begint om 20:00 en de koffie staat klaar vanaf 19:30.

Brandweerman Caleb Holt (Kirk Cameron) slaagt er altijd weer in om mensen – die hij niet kent – uit brandende gebouwen te redden. Hij is een held voor veel mensen, maar niet voor zijn eigen vrouw Catherine (Erin Bethea). Hun relatie verloopt niet soepel en het komt tot een scheiding. Dan beseft Caleb dat het anders moet en probeert hij het vertrouwen van zijn vrouw terug te winnen.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van maximaal 5 euro.

Rene de Vries, Jan van Boven, Judith van de Berg en Cornelis Kaai

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Activiteiten | Tags: , | Geplaatst op 29 november 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856