Feest voor tachtigers

Koud weer en gladheid weerhielden achtentwintig tachtigers er niet van om vrijdag 18 januari bij elkaar te komen voor een verjaardagsmiddag in de Noorderkerk. Mevrouw Melse deed verslag en Jan Willem Hart maakte prachtige foto’s.

De gemeenteleden die in het laatste kwartaal van 2012 tachtig jaar of ouder zijn geworden, werden uitgenodigd voor een verjaardagsmiddag op vrijdag 18 januari in de Noorderkerk. Hoewel het erg koud was en de weg op sommige plaatsen flink glad weerhield het een 28-tal mensen er niet van om deze middag gezellig mee te maken.

Rijk in jaren

Het was gezellig en het was uitstekend verzorgd. Er wachtte ons echter een taak, er was werk aan de winkel! Aan iedere tafel kregen de gasten een fotoquiz van gebouwen in Zaandam-Oost die geraden moesten worden. Voor echte Zaankanters geen probleem.

Verder werd de bijbelkennis getest met een ABC met vragen, moeilijk! Ds. Sjaak Visser besloot de bijeenkomst met een verhaal uit het boek Rijk in Jaren van Hans Bouma.

Ik denk dat ik namens alle aanwezigen spreek als ik de commissie verjaardagenmiddag heel hartelijk dank voor hun inzet en enthousiasme.

Mevrouw S. Melse

Bekijk hier de foto’s gemaakt door Jan Willem Hart.

 

 

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Ouderen | Tags: , | Geplaatst op 23 januari 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856