Fairtrademarkt op 07 november

De Wereldwinkel Zaandam bestaat 35 jaar en viert feest! Daarom wordt zaterdag 7 november een wel heel bijzondere dag. In het nu leegstaande pand van voorheen De Marskramer in het Rozenhof wordt een spectaculaire fairtrademarkt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur!

Tijdens uw bezoek aan de Fairtrademarkt kunt u genieten van Fairtrade koffie, thee, sapjes, heerlijke zoete en hartige (wereld)hapjes die tegen eerlijke prijzen te koop zijn en u kunt meedoen aan de Loterij met kans op mooie prijzen

De hele dag door zijn er optredens, zoals:

’s ochtends: 11.00 uur: Trompettist Thomas Wessels, die verschillende muziekstijlen ten gehore zal brengen,

’s middags: 14.00 uur: Wereldvrouwenkoor 15.00 uur: Een modeshow van HET

Deelnemers

Die dag zal in het teken staan van denken aan en begrip hebben voor die ander en voor de leefomgeving om ons heen. Dat blijkt ook uit de deelnemende Zaanse winkels en organisaties die hun producten of organisatie aan u presenteren:

Spelen op zolder, een kinderwinkel waar kinderkleding, 2e- hands en nieuw, speelgoed e.d. te koop zijn en een plaats waar kinderen kunnen spelen.

Zaansch Faam, met unieke en handgemaakte woonartikelen. Vintage of nieuw, Zaansch Faam heeft hart voor duurzaamheid en hergebruikt het liefst oude, afgedankte producten.

Amnesty International, DE organisatie die over de hele wereld onderzoek doet naar schendingen van de mensenrechten en actie voert om die schendingen tegen te gaan.

Milieudefensie: Vier thema’s waarvoor deze organisatie zich inzet: verkeer, grondstoffen, voedsel en energie, met als doel het realiseren van een betere leefomgeving

HET: showt u een uitgebreide collectie tweedehands-kleding van eerste klas kwaliteit en naast kleding ook schoenen en accessoires, zoals tassen, sieraden, knopen en andere etc.

Unicef: DE organisatie die opkomt voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld

De Wereldwinkel met fantastische cadeau-artikelen. Extra aandacht is er voor het project van de stichting Madat Nepal, waarvoor de Wereldwinkel geld inzamelt: n.l. preventie van oog- en oorproblemen bij kinderen in Nepal. Hiervoor wil de Wereldwinkel geld inzamelen d.m.v verkoop van speciale caeaupakketjes. Daarnaast aandacht voor NOVIB: de nieuwe kalender 2016 is weer verkrijgbaar in de winkel. Natuurlijk biedt de Wereldwinkel ook deze dag iets extra’s aan de bezoeker in de winkel in de Rozenhofpassage: n.l. 35% korting op de CAPIZ waxinelichthouders.

U ziet, genoeg redenen om binnen te lopen en te ervaren hoe het eerlijk en fairtrade leeft in de Zaanstreek.

We zien u graag op 7 november!

Categorieën: Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 3 november 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856