Eye-opener naar Pasen

Wie weet echt wat Pasen betekent? Paashazen en paaseieren bevolken de winkeletalages. Maar wat er áchter het woord ‘Pasen’ steekt, willen de gezamenlijke kerken van Zaanstad u graag duidelijk maken op zondag 13 april a.s. 19.30 uur tijdens een inspirerende bijeenkomst waarmee we ‘Samen op weg naar Pasen’ gaan in de Oostzijderkerk, Zuiddijk 1 Zaandam centrum (nabij voormalig bioscoop ’t Saentje).

‘Een mens is uit de dood opgestaan!’ kan de eye-opener worden op deze avond. Die opgestane mens is Jezus Christus, Gods eigen Zoon. Eenmaal kennis gemaakt met Hem krijgt je persoonlijk leven een totaal andere wending en dat heeft invloed op de wereld waarin je woont en werkt.

Nieuwsgierig?

De gezamenlijke geloofsgenootschappen onder de vlag van Hart voor Zaanstad heten u van harte welkom op deze unieke bijeenkomst!!!

Gaat u mee ‘Samen op weg naar Pasen’?

 Commissie Samen op weg naar Pasen.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Over de diensten | Tags: , | Geplaatst op 23 maart 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856