De eerste 80+ middag in 2014

Ook in 2014 worden de jarige tachtigplussers in het zonnetje gezet. In de mooi versierde foyer van de Noorderkerk werd het op 17 januari erg gezellig.

De foyer was ingericht als een feestzaal met slingers en gezellige tafeltjes. De tachtigplussers werden warm onthaald door de vrijwilligers en predikanten Birke Rapp en Sjaak Visser.

Actieve ouderen

Een rustige middag werd het niet! Ditmaal een fotoquiz over de oostkant van de Zaan en vragen over plantennamen. Mevrouw Jaarsma-Kuijper werkte mee met een eigen bijdrage en las een gedicht voor. Samen werd gezang 245 gezongen: ‘ ‘k wil, o God, mijn dank betalen.’

De mooie foto’s van Jan Willem Hart geven een goede indruk van een geslaagde middag met belangstelling en aandacht voor elkaar.

Voor de webredactie is het moeilijk om iedereen toestemming te vragen voor plaatsing van foto’s. Heeft u er bezwaar tegen, laat het ons weten.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Ouderen | Tags: | Geplaatst op 20 januari 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856