Een spectaculaire nacht

Nacht-zonder-dak

Nacht Zonder Dak wordt ook dit jaar weer gehouden. Aansluitend is een ontbijt en jeugddienst in Open lucht.

Bij het uitkomen van het kerkblad is de informatieavond over Nacht zonder Dak al geweest. Het komt nu dichtbij! De inschrijvingen lopen goed, en we gaan het aantal van vorig jaar waarschijnlijk overtreffen (meer dan 20 jongeren). Wie zich nog in wil schrijven, dat kan nog! Dat gaat zo: Ga naar de website www.nachtzonderdak.nl > Waar zijn de NZD’s? > Wormer > Doe ook mee

 

Nog even alles kort op een rij:

  • NZD is voor jongeren van 12 t/m 16 jaar uit de Zaanstreek
  • Plaats: de binnencirkel bij de Nieuwe Kerk in Wormer, Kerkstraat 8.
  • Datum: van zaterdag 22 juni 19.00 uur tot en met de jeugddienst op zondagochtend 23 juni
  • slapen in een zelfgebouwd krot van karton en plastic, zoals leeftijdsgenoten aan de andere kant van de wereld ook moeten doen. Karton en plastic neem je zelf mee.  Tip: vraag aan de fietsenmaker om grote dozen voor je te sparen!
  • Je laat je sponsoren door familie, vrienden en bedrijven uit de omgeving. Nacht Zonder Dak is een actie van Tear: met het geld dat wordt ophaald worden projecten ondersteund van Tear die jongeren in Bolivia, Kenia en Cambodja helpen.

 Een tof programma

Op zaterdagavond zal er een leuk programma zijn. Zo gaan we dit jaar varen op het Zwet. En natuurlijk wordt er bij het kampvuur weer naar hartenlust gezongen. En er wordt weer gezorgd voor lekkere 3e wereld hapjes.

 Het programma

Zondagochtend wordt er vanaf 8.45 uur ontbeten. Voor eten en drinken voor de jeugd wordt gezorgd. Maar het zou leuk zijn als gemeenteleden aanschuiven! Neem dan wat eten voor uzelf mee, en zo mogelijk iets om te delen (een zak krentebollen of een paar eieren). Zo wordt het ontbijt met elkaar vast een groot feest. Tijdens het ontbijt kunt u de hutjes van de jeugd bekijken. Opgave is niet nodig, maar wel handig. Dus mocht u zeker weten dat u komt , dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: diakonie@pknwormer.nl.

Om 10.00 uur wordt Nacht zonder Dak afgesloten met een jeugddienst in de open lucht!! Jongeren uit Zaandam verzorgen de muziek, ds. Pieter van der Woel gaat voor.

Radioprogramma Kerkactueel

Op dinsdag 18 juni om 19.00 uur zal het radioprogramma Kerkactueel geheel in het tekens staan van Nacht zonder Dak. Ds. Cornelis Visser wordt hier uitgebreid in geïnterviewd. De uitzendfrequenties van Zaanradio zijn: 107.1 FM (ether), 103.3 FM (kabel) en 89.0 FM (Wormerland).

About Roselien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Jeugd | Tags: , , | Geplaatst op 23 mei 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856