Een interessante avond over vreemdelingendetentie

Op 16 oktober wordt in Oostzaan  een avond georganiseerd over vreemdelingendetentie

Interessante avond

De Protestantse Gemeente van Oostzaan heeft onlangs een wake verzorgd bij de bajesboten. Het heeft hen geraakt, wat daar gebeurde. Ds Gerson Gilhuis is er verschillende malen op teruggekomen. Daarom hebben zij nu een interessante avond opgezet om hierover met elkaar te praten. Het begint met de vertoning van een film, die in mei van dit jaar op Zembla is geweest: “Onderduiken met illegalen”. Vervolgens gaan zij daarover in gesprek.

Hoelaat en waar?

Het begint om 20:00 uur in het Bartel Jacobsz Centrum naast de Grote Kerk. Van harte aanbevolen.

Bert Boer

Hier vindt u meer actuele informatie

About Bert Boer
Dit artikel is geschreven door Bert Boer die zich een betrokken lid voelt van de PGZ. Hij is voorzitter van de werkgroep Communicatie van onze gemeente. Daarnaast is hij maatschappelijk actief bij Amnesty Zaanstreek, SNAZ, Kerk en Vrede en de Global Greens.

Categorieën: Bajesboot, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 10 oktober 2012