Dubbelconcert

orgel bullekerk

Nieuwjaars-dubbelconcert met Martin Mans en Dirk Out in de Bullekerk te Zaandam op 4 januari, aanvang 19:30 uur.

Een unieke gebeurtenis in de Bullekerk (Westzijderkerk): Martin Mans, dirigent van het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM en vermaard organist en Dirk Out, ook vermaard organist en begeleider van het ZIM, luiden met u het nieuwe jaar in met een klinkend orgelconcert op vrijdagavond 4 januari 2013.

Verteerbare mooie muziek

Het programma wordt met grote zorg samengesteld en zal ongetwijfeld voor muzikale verrassingen zorgen! Een concert met verteerbare mooie muziek, dus niet het ‘taaie’ werk.Naast geliefde muziek van topcomponisten zal er ook ruimte zijn voor improvisaties op  muziek uit kerkbundels, musicals e.d.

Kaarten

De ontvangst is vanaf 19.30 uur. Martin Mans en Dirk Out beginnen om 20.00 uur met het orgelconcert.  Uiteraard zijn er in de pauze ook DVD’s en CD’s te koop. Voor slechts € 10,00 kan dit bijzondere concert worden bijgewoond. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de Bullekerk verkrijgbaar. Verdere informatie mail: orgelconcertgroep@gmail.com –  www.zingenenzo.com

 

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Muziek | Tags: , , , | Geplaatst op 21 november 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856