De Wereldwinkel zoekt vrijwilligers

Wereldwinkel logo

U kent de Wereldwinkel vast wel. Dat winkeltje aan de Rozenhofpassage waar altijd leuke cadeautjes te vinden zijn. De producten zijn fairtrade, de verkopers zijn vrijwilligers. Deze vrijwilligers kunnen versterking gebruiken. Wie heeft er een paar uurtjes over om wat leuks en nuttigs te doen?

Aan alle inwoners van de Zaanstreek die nog een paar uurtjes over hebben, die zich willen ontspannen en toch ook iets nuttigs willen doen. Wij zijn op zoek naar versterking van ons team in de Wereldwinkel te Zaandam, naar enthousiaste verkopers, verkoopsters, die één of meer dagdelen per week, samen met een collega de winkel in het Rozenhof willen bemannen. Met de verkoop van fairtrade producten, werk je mee aan het realiseren van betere omstandigheden voor de fairtrade producent en zijn omgeving. Het is fijn dankbaar werk, je ontmoet enthousiaste collega’s  en klanten en je komt meer te weten over de achtergronden van de producten die in de winkel te koop zijn en het doel van fairtrade.
Vraag je je af of je het wel kunt, iets verkopen? Geen probleem, wij geven je de  gelegenheid om een cursus hiervoor te volgen. Vind je het daarnaast een uitdaging om je bezig te houden met de inrichting van de winkel, met de inkoop of de PR, ook dat kan, mogelijkheden genoeg om iets te doen in je vrije tijd en iets te doen voor je medemens die het zoveel moeilijker heeft.

Denk je, dit is wel iets voor mij , mail dan naar marga.soons@kpnplanet.nl

U vindt ons aan de Rozenhofpassage/ ingang Dam.
Openingstijden:

Maandag:                                            13:30 – 17:30 uur

Dinsdag t/m vrijdag:                           10.00 – 17:30 uur

Zaterdag                                             10:00 – 17:00 uur

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws | Tags: , , , | Geplaatst op 2 juli 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856