Dank uit Bolivia

Wat voor ons een klein bedrag is, dat we best kunnen missen, is voor de ontvangers van de ZWO-collectes een kans om goed werk te doen. Uw bijdrage is belangrijk, zoals u hier kunt lezen in een bedankbrief van het project Esperanza Bolivia.

De diaconie mocht dankzij uw gaven weer veel instellingen, stichtingen e.d. een mooi bedrag schenken. En daarom mochten we ook dit jaar weer projecten steunen die voorgedragen zijn door gemeenteleden. Eén van deze projecten was Esperanza Bolivia, een kleinschalige opvang voor (straat)kinderen, zodat de kinderen nu naar school kunnen. Van dit project hebben we ook een bedankje gekregen.

Hierbij wil ik je heel hartelijk danken voor je/jullie inzet om Esperanza Bolivia weer zo’n mooi bedrag te laten ontvangen via de diaconie. Echt geweldig!

De stichting heeft het juist nu heel hard nodig omdat we door verschillende omstandigheden per maand veel duurder uit zijn en we dus in geldnood zitten.

Er wordt hard gewerkt om nieuwe donateurs te vinden en acties te starten om zo weer een gezond financieel plaatje te krijgen.

Ik hoop dat het lukt en jullie gift helpt daar natuurlijk fantastisch aan mee!

 

Nu zijn niet alleen privé aangedragen stichtingen e.d. bedacht met een gift, maar uiteraard de grote projecten waarvoor gecollecteerd wordt, meestal aangedragen door Kerk in Actie. Dat kunnen projecten in buitenland maar ook in binnenland zijn.

De diaconie en ZWO commissie gaan uiterst secuur om met uw giften en checken de instanties op diverse items.

 

Hartelijk dank voor uw bijdragen, het kan niet gemist worden.

 

About ZWO
ZWO staat voor Zending, Wereldiakonaat en Ontwikkelingswerk. Vanuit de kerk zet de ZWO zich in voor de nood van mensen in binnen- en buitenland. De ZWO doet dit door voorlichting, toerusting en fondswerving. De ZWO is onderdeel van de diakonie.

Categorieën: Nieuws, ZWO | Tags: , , | Geplaatst op 17 februari 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856