Consulent voor Zaandam: ds. Jan van Aller

De kerkenraad is blij dat ds. Jan van Aller bereid is consulent voor Zaandam te zijn. Hij zal ondersteuning bieden tot de vacature voor een parttime predikant is vervuld.

Zolang de vacature voor een part-time predikant nog niet wordt vervuld heeft onze PGZ behoefte aan ondersteuning. De werkdruk is momenteel voor onze predikanten te groot. Daarom is aan de Classis gevraagd om een consulent. Dat is toegestaan en tot ons genoegen gaat ds Jan van Aller uit Uitgeest dit op zich nemen. Hij heeft voorheen gewerkt als Geestelijk Verzorger bij de marine. Momenteel is hij ook voorzitter van onze Classis Zaanstreek/Waterland. Wij zijn hiermee heel blij en het is een geruststelling dat in voorkomende gevallen een beroep op hem kan worden gedaan. We denken daarbij onder andere aan bepaalde pastorale werkzaamheden.

 

Bert Boer

Herman Boutsma

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Onze Gemeente, Pastoraat | Tags: , , | Geplaatst op 6 maart 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856