Church got talent

Samenwerkende kerken uit Zaandam, Westzaan en Zaandijk organiseren een gezamenlijke start van het nieuwe seizoen met een startzaterdag op 15 september 2012. Een leuke dag met een gevarieerd programma waar u en jij  aan mee kunt doen. De start is om 10:00 uur in de Grote Kerk te Westzaan, maar het is ook mogelijk op een ander moment aan te schuiven.

Er is een route uitgestippeld die per fiets of per auto afgelegd kan worden. Onderweg zijn er verschillende activiteiten waar u zich voor op kunt geven zoals een concert, een moord oplossen bij het politiebureau of een lichtje maken in de Noorderkerk. Wilt u niet op pad, dan kunt u ook een klus doen of laten doen.

Talenten kunnen ‘s avonds  hun kans grijpen tijdens de talentenavond. Kun je zingen, dichten, dansen, goochelen of een kunstwerk, laat het zien! Na de maaltijd om 17:30 gaat de show van start.

Het goede doel

Elkaar leren kennen is een doel dat zeker bereikt zal worden. Maar niets bindt meer dan je samen in te zetten voor een goed doel. De opbrengsten van de klussen zullen gaan naar Stichting Present Zaanstreek en het Protestants Koopvaardijpastoraat.

Meld je aan!

Meer informatie vind u/jij op de site van de Protestantse Gemeente Westzaan. Daar vind u/je een inschrijfformulier voor de verschillende onderdelen van de dag, waarop u/jij kunt aangeven waar je aan mee wilt doen. Voor de talentenshow is er een apart inschrijfformulier.

 We hopen natuurlijk dat u de hele dag mee gaat doen.

Namens de Protestantse Gemeente Westzaan, Protestantse Gemeente Zaandijk en de PGZ.

 

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: , , , , | Geplaatst op 18 juli 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856