Bijbels schilderen in de adventstijd

Voor iedereen die graag schildert of tekent (of het een keer wil uitproberen) is er in de donkere tijd van het jaar weer een schildercursus Bijbels schilderen.

Doel is het om samen naar verhalen uit de Bijbel te luisteren en vervolgens het verhaal of een detail van het verhaal op het doek vast te leggen.
Thema zijn de adventsverhalen van dit jaar. Daarin staan vier koningen uit de Bijbel (koning Saul, David, Salomo en Herodes) centraal die de voorlopers van Jezus, de messiaanse koning zijn. Met elke koning is er een specifiek verhaal verbonden, dat kleur geeft aan het koningschap.
De schildersgroep wordt geleid door Aria van Buuren, Femmy Veeloo en ds. Birke Rapp.

We beginnen donderdag 5 november met een inleiding in het project en eerste voorstudies. Vervolgens komen wij tot een met 10 december wekelijks van 10-12 in de Noorderkerk bij elkaar om met de grote koningen aan de slag te gaan.

About Christien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 4 november 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856