Bijbelquiz 2014 in Zaandijk

Het is al jaren een groot succes: de bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap. Ook dit jaar is er weer een nieuwe quiz gemaakt. Goed voor een avondje leren en ontspanning rondom de Bijbel! Dit jaar wordt de Zaanse editie van de Bijbelquiz gehouden op vrijdag 31 oktober (Hervormingsdag) in de Ontmoeting te Zaandijk.

De quiz is natuurlijk weer mooi vormgegeven met illustraties en filmpjes en sluit aan bij het thema. De Bijbel in gewone taal. De quiz bevat dan ook vragen die op één of andere manier gerelateerd zijn aan deze ‘gewone bijbel’ die begin oktober verschijnt.

Hoe werkt het?

Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De quiz bestaat uit tien rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Welk team scoort dit jaar het hoogst en wie wordt de beste speler?

Er wordt gespeeld in teams van 5 personen, met in elk team liefst twee jongeren/jongvolwassenen (onder de 30). De dominees maken geen deel uit van het team, maar verzamelen punten voor hun kerk in de speciale domineesronde.

Iedereen die komt kan meedoen met een eigen scoreblad. Zo heeft u weer een mooie update van uw eigen bijbelkennis.

Hoe doe ik mee?

Dit jaar wordt de Zaanse editie van de Bijbelquiz gehouden op vrijdag 31 oktober (Hervormingsdag) in de Ontmoeting, Parklaan 1, te Zaandijk. Henk Schoemaker en ds. Mirjam Sloots nemen de presentatie voor hun rekening. Er doen waarschijnlijk weer 8 Zaanse kerken mee.

U kunt om 19.30 uur inlopen voor een kopje koffie of thee. Om 20.00 uur start de Bijbelquiz. Meld u aan bij uw eigen predikant als u mee wilt doen in het team of vervoer nodig heeft naar de Ontmoeting. We verheugen ons op uw komst!

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten | Tags: , | Geplaatst op 5 oktober 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856