Bid en werk

In de Rosmolenwijk, waar de Noorderkerk ook staat, kunt u van 28 april tot 17 juni 2013 een knalblauwe bus tegenkomen. Kunstenares Monique Broekman gaat met haar ora-et-labora bus op zoek naar verhalen over werken en bidden.

In de wijk wordt hard gewerkt aan herstructuring; er verandert veel. Al sinds 2002 werken kunstenaars in verschillende projecten met buurtbewoners om de continuïteit in de wijk te bevorderen.  Ora et labora is één van de vijf kunstprojecten die dit jaar in de Rosmolenwijk uitgevoerd worden.

Aan de praat

Bidden en werken zijn twee begrippen die onderdeel uitmaken van ieders leven, waar veel mensen iets over kunnen vertellen. Monique is met haar caravan de komende maanden op verschillende plekken te vinden in de wijk en nodigt buurtbewoners uit om aan de praat te raken over bidden en werken. Van deze gesprekjes worden filmpjes gemaakt, die voor iedereen te zien zullen zijn.

Doe en kijk mee!

Natuurlijk hoeft niet iedereen de bus in te stappen, maar meedoen kan! Op de site www.rosmolenwijk.nl vindt u alle informatie. Het onderwerp bidden en werken zal veel van onze websitebezoekers aanspreken en inspireren, en het bekijken van de filmpjes die gemaakt worden zullen zeker denk- en gespreksstof opleveren. De filmpjes zullen geplaatst gaan worden op de Facebookpagina van het project.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: , , , | Geplaatst op 24 april 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856