Bevestigingsdienst dominee Birke Rapp

Agenda

Zet zondag 25 augustus in uw agenda! Dan zal om 14.30 uur in de Noorderkerk dominee Birke Rapp – de Lange worden bevestigd.

De bevestiging van dominee Rapp zal gebeuren in een feestelijke, gezamenlijke dienst, die wordt geleid door dominee Sjaak Visser. Aan deze dienst zullen verder nog meewerken het Oostzijderkerkkoor en een gelegenheidsband.

Over dominee Birke Rapp
Ds. Birke Rapp is momenteel predikant (60%) te Zeevang en Oudendijk. Ze wordt voor de functie van predikant aangesteld in een 60% dienstverband voor 4 jaar. Haar werkzaamheden worden onderverdeeld in 35% voor algemene predikantswerkzaamheden in wijk Oost, in de wijken ’t Kalf, Hofwijk en Kogerveld. De overige 25% zal bestaan uit jeugdwerk.

De klik
Met ds. Birke Rapp was de “klik” er meteen. Ze is een enthousiast, daadkrachtig, spontaan en intelligent persoon, haar preken zijn duidelijk en sterk. Ze is sinds januari 2008 aan haar huidige gemeente verbonden, met plezier, maar ziet Zaandam als een nieuwe uitdaging omdat dit een veel grotere gemeente is.

We zijn heel blij dat we haar bereid hebben gevonden deze taken op zich te nemen.

Herman Boutsma

About Neeltje