Ben jij al  fairbezig?

Wat is fairbezig.nl?
Fairbezig.nl is een initiatief van Fair Trade Original. De drie grootste vertegenwoordigers van fairtrade in Nederland hebben de handen ineen geslagen om een doorbraak in de verkoop van fairtrade producten te forceren. Doel van fairbezig.nl is om al deze partijen bij elkaar te brengen: supermarkten, kantoren, scholen enzovoort. Met deze gebundelde kracht en energie wil fairbezig.nl de verkoop van fairtrade producten in Nederland een flinke – en blijvende – zet geven.

Ben jij al fairbezig.nl?
Ooit gedacht dat je met een potje pindakaas de wereld kan veranderen? Het kan. Dankzij fairtrade. Vorig jaar kocht ongeveer de helft van alle Nederlandse huishoudens wel eens een fairtrade product. Van deze aankopen profiteren kansarme boeren en producenten overal ter wereld. Het zou dus geweldig zijn als de andere helft van Nederland ook mee gaat doen. En dat is zeker haalbaar. Maar liefst 70% van Nederland zegt positief te zijn over fairtrade producten. Een van de obstakels is dat fairtrade producten vaak nog een beetje verstopt lijken staan. Zodat men er in de supermarkt te makkelijk overheen kijkt. Of er gewoon aan vergeet te denken. Daar gaan we dus wat aan doen. Zodat meer mensen vaker fair bezig kunnen zijn.

Uit: nieuwsbrief@fair-support.nl

U kunt de Wereldwinkel levensmiddelen kopen na de ochtenddienst in de:
• Noorderkerk op zondag 29 april 2012

namens de Wereldwinkel,

Ben Somsen.

About Roselien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws, Wereldwinkel | Tags: , , | Geplaatst op 18 april 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856