Bedankt voor uw steun namens Akoma- Ghana en Street Children Project

Beste gemeente van de Protestantse Gemeente Zaandam,
Het jaar 2017 is voorbij en het was een jaar vol bijzondere gebeurtenissen. Zo hebben in 2017 meer dan 20 leerlingen hun middelbareschooldiploma behaald, zijn 15 meisjes afgestudeerd in ons trainingscentrum en hebben zij nu hun goedlopende zaken opgezet en verdienen zij hun eigen inkomen.

We hebben het Drop in Centrum gerenoveerd, zijn gestart met de bouw van een duurzame keuken waarbij er niet langer op houtskool wordt gekookt maar op gas, hebben we vele nieuwe kinderen op scholen ingeschreven en nog veel meer. Het is inmiddels een jaar geleden dat wij een donatie van u mogen hebben ontvangen en het was hoogtijd om een overzicht te maken van wat zoals gebeurd is in het afgelopen jaar. In dit rapport een overzicht van de verschillende projecten/ activiteiten die wij hebben kunnen uitvoeren dankzij de donatie van de diaconie van de Protestantse Gemeente Zaandam. Namens Akoma- Ghana en Street Children Project veel dank aan de Protestantse Gemeente Zaandam die ons het afgelopen jaar heeft ondersteund. Zonder jullie gift, acties en motiverende woorden hadden we niet zover kunnen komen. In dit verslag geef ik een helder beeld van wat we met jullie gesteun gerealiseerd hebben.

p.s. dit is een deel van het verslag, het hele verslag kan worden opgevraagd bij Hanneke Kiburg, ZWO

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 21 april 2018