Basiscursus Kindernevendienst, iets voor u?

school-kerkdienst

Heeft u altijd al willen weten wat de kinderen precies doen? Wilt u weten wat er bij komt kijken om zo’n kindernevendienst te leiden? Bent u als ouder geïnteresseerd in hoe wij in de kerk onze kinderen bekend maken met het geloof en verhalen uit de Bijbel? Doe dan nu mee met de Basiscursus Kindernevendienst!

Beste gemeenteleden, jongeren, ouders, opa’s en oma’s en geïnteresseerden,
Zoals u weet wordt er elke zondag tijdens de dienst kindernevendienst gehouden voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wij organiseren voor huidige kindernevendienstleiding en geïnteresseerden een vrijblijvende cursus van JOP om meer over kindernevendienst te weten te komen. Er komen verschillende thema’s aan bod: leefwereld van kinderen, verhalen vertellen en bidden met kinderen. Ook zullen we leren hoe je voor een groep kunt spreken en praten we over visies op programma’s en methodes die we de kinderen aanbieden. Klik hier voor meer info over de inhoud van de cursus.

Data, cursus is gratis
De cursusavonden vinden plaats op de donderdagen 14 februari, 28 februari en 14 maart om 20.00 uur in de Noorderkerk. De kosten voor de cursus zijn geheel gratis. U kunt u opgeven tot 4 februari 2013.

Help de kindernevendienst!
Voor ons team zijn wij hard op zoek naar mensen die graag voor kortere en langere periodes kindernevendienstleiding willen worden. Bent u iemand of kent u iemand die ooit in de toekomst ons wilt helpen met de kinderen van de kindernevendienst? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Hopelijk tot ziens!

Namens de Kindernevendienstleiding,
Simone Rijksen

Categorieën: Workshops | Tags: , , | Geplaatst op 28 januari 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856