Actief met OOG (Ontmoeting Oudere Gemeenteleden)

OOG (Ontmoeting Oudere Gemeenteleden) is alweer enthousiast van start gegaan. Lees hier welke leuke activiteiten OOG onderneemt.

Woensdagmiddag 2 september hebben we met ruim 30 mensen op het Orgelplein gegeten. Trix had een heerlijk voorgerecht gemaakt:

Hier volgt het recept:

Een lapje bladerdeeg laten ontdooien en daarin met een glas een ring drukken. Niet door en door.

Op deze ring groene pesto smeren en er wat geraspte kaas over strooien.

Dan gehalveerde kerstomaatjes er op.

De randen insmeren met eigeel.

Daarna 15 minuten in een oven, op 200º

Hierna smulden we van de soep van Baukje, we konden kiezen uit tomaten, groenten of kippesoep. Verder aten we hartige taarten en stokbrood met smeerkaas,

Tinie toonde een mooie film over Italië, een rondreis,die ze met Sjoeke maakte.

De creamiddag met 25 mensen was ook weer een succes. Er werd hard gewerkt en veel gepraat. Tijdens de leeskring besprak Cor het boek: Een dorsvloer met confetti van Franka Treur. Verder kwam ook Ds. Pieter van der Woel een lezing geven.

Woensdagmiddag 23 september gaan we naar de Alledagkerk .

Heeft u interesse om ook één of alle activiteiten van OOG bij te wonen, dan kunt u contact opnemen met Leni Treffers, 616692

About Webredactie Ellis van Atten

Categorieën: OOG | Tags: , , | Geplaatst op 13 september 2015